Oferim clientilor nostri, asistenta juridica sub forma de consultanta, asistenta, redactare si reprezentare juridica in litigii de competenta.

Oferim pachete de consultanta pentru societati comerciale care includ asistenta, reprezentare, redactare si consultanta juridica. Pentru ai multe detalii, va rog sa ne contactati.

Drept comercial

Servicii de infiintari societati, dobandire personalitate juridica ONG (asociatii non profit, fundatii), constituire asociatii de proprietar, recuperari de creante.

detalii
Drept penal

Consultanta juridica in materie de drept penal, asistenta si reprezentare juridica in fata organelor de cercetare penala – politie, parchet si instantele de judecata , etc.

detalii
Drept civil

Revendicari imobiliare, grantuiri, accesiuni, pretentii, anulare certificate de mostenitor, contestatii la executare, anulare acte juridice si contracte civile.

detalii
Dreptul familei

Toate formele divortului, adoptii, stabilire domiciliu minor, modificarea masurii de stabilire a domiciliului minorului, exercitarea autoritatii parintesti.

detalii
Drept bancar

Consultanta juridica, asistenta si reprezentare a persoanelor fizice si juridice in legatura cu analizarea clauzelor din perspectiva dreptului consumatorului.

detalii
Drept intelectual

Inregistrari marci OSIM, reinorie si cesiune marca, asistenta si reprezentare in elaborarea si redactarea notificarilor, opozitiilor si contestaiilor OSIM.

detalii